fbpx
Menu Close

MERCEDES-BENZ VANS

CLAES & ZONEN

CONTACTEN NA-VERKOOP

Euro-Trucks Claes

Industrielaan 3310
3800 Sint-Truiden
T +32 11 69 74 10

Claes & Zonen Tongeren

Maastrichtersteenweg 449
3700 Tongeren
T +32 12 26 08 00

Claes & Zonen Tienen

Esperantolaan 16
3300 Tienen
T +32 16 78 15 50

ONTDEK WAT ONZE NA-VERKOOP TE BIEDEN HEEFT

Ontdek de vele voordelen van uw Van PRoCenter.

Elke dag gaat u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijhorende service- en financieringsoplossingen. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech of een ongeval. Uw Van PRoCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.
U bent een expert in uw business. Daarom vertrouwt u voor uw mobiliteit ook liefst op een team van specialisten. Onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in uw sector leeft en wat u beweegt. Dat resulteert in precisiewerk. Op maat. Hiervoor hebben we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis.
U staat elke dag voor een nieuwe uitdaging. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u tijdelijk extra vervoer nodig heeft. De passende Mercedes-Benz-bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.
U hebt niet zomaar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz-bestelwagens. Ook tweedehands hebben we een ruime selectie met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen? Dat kan op elk moment. Bij ons of bij u.
U staat elke dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstand geen optie is, zijn we er voor u met reparatie-, onderhoud- en  garantieoplossingen die perfect bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven.
U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat hoeft u ook niet als het tijd is voor onderhoud. U profiteert van ruime openingstijden en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wérkt.

Connectiviteit Mercedes Me

Dankzij Mercedes me connect maakt u eenvoudig verbinding met uw Mercedes-Benz. Zo kan u onder meer uw brandstofverbruik monitoren, de locatie van uw voertuig opvragen of uw bestelwagen vanop afstand vergrendelen via uw smartphone of tablet.
 • verbeterde navigatie
 • voertuigbediening op afstand
 • voertuiggegevensinterface
 • onderhoudsmanagement
Sint-Truiden: Dirk Goossens
Tel. 011 69 74 10
Tongeren: Danny Daenen
Tel. 012  26 08 00
Tienen: Luc Smets
Tel. 016  78 15 50
Of mail naar: info.nfz.verkoop@claesenzonen.be
 

Mercedes-Benz ServiceCare

U wilt mobiel blijven, wat er ook gebeurt. Onze ServiceCare pakketten helpen u daarbij. Of het nu gaat om een vervanging van slijtage onderdelen, onderhoud, onverwachte herstellingen of een storing, met onze drie servicepakketten bieden wij u altijd een oplossing die voldoet aan al uw eisen.
 • transparante prijzen
 • pakketvoorwaarden op maat
 • zekerheid
 • maximale mobiliteit
 • gratis pechverlening in heel Europa via MobiloVan
Complete
het onderhoudspakket waarbij alles inbegrepen is (banden optioneel)
Maintenance
Voor een perfect onderhouden bestelwagen
ExtendedWarranty
meer garantie, meer zekerheid
Wist u dat alle nieuwe bestelwagens van Mercedes-Benz 2 jaar garantie krijgen zonder kilometerbeperking. De waarborg geldt vanaf de afleveringsdatum of de eerste inschrijvingsdatum en dient als aanvulling op de wettelijke garantiebepaling.
De garantie op nieuwe wagens geldt in alle lidstaten van de EU en in Ijsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.
Sint-Truiden: Dirk Goossens
Tel. 011 69 74 10
Tongeren: Danny Daenen
Tel. 012  26 08 00
Tienen: Luc Smets
Tel. 016  78 15 50
Of mail naar: info.nfz.verkoop@claesenzonen.be
 

Mercedes-Benz Bandenwaarborg

Spijkerharde garantie voor uw banden.
Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of de stoeprand schampen: soms is dit voldoende om een band te beschadigen. Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw banden gekocht en laten monteren heeft bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Want met de gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg* is uw schade automatisch gedekt tot 24 maanden.* 

maak uw business wintersafe

Winterbanden bieden een betere grip op het wegdek en blijven zachter en elastischer bij lage temperaturen. Samen zorgt dat voor een 50% kortere remweg bij winterse omstandigheden. Schakel daarom tijdig over op winterbanden. Zo bent u zeker dat u en uw chauffeurs veilig onderweg zijn, en dat uw onderneming 100% mobiel blijft – de hele winter lang.
 
Magazijn Sint-Truiden
Tel. 011 69 74 18
Email: etc.magazijn@claesenzonen.be
Magazijn Tongeren
Tel. 012 26 08 15
Email: magazijn.tongeren@claesenzonen.be
Magazijn Tienen
Tel. 016 78 15 59
Email: magazijn.tienen@claesenzonen.be
 
* De garantie geldt enkel voor apart aangekochte banden of banden op velg, niet voor banden op een nieuwe wagen af fabriek. De garantie dekt geen schade die wordt veroorzaakt door gewone slijtage. Zie onze Garantievoorwaarden op www.mercedes-benz.be/bandenwaarborg voor meer details.

MOBILOVAN

Pech onderweg? Dan kan u rekenen op MobiloVan, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz. Bel het gratis nummer en wij zorgen voor een professional ter plaatse. Dankzij ons uitgebreid netwerk van Erkend Mercedes-Benz Service Partners over heel Europa, rijdt u veilig de grens over. 
MobiloVan is 2 jaar zonder servicekosten bij alle voertuigen met een eerste inschrijving vanaf 1/10/2012 en wordt nadien bij elke onderhoudsbeurt bij een Erkend Servicepunt automatisch verlengd tot maximum 30 jaar.
 • verplaatsingskosten technieker
 • vakkundige bijstand ter plaatse
 • sleepdienst naar het dichtsbijzijnde Erkend Serviepunt Mercedes-Benz
 • vervangvoertuig voor maximaal 3 dagen
 • afleveringsdienst van uw bestelwagen
Receptie Sint-Truiden
Tel. 011 69 74 16
Email: info.eurotrucks@claesenzonen.be
Receptie Tongeren
Tel. 012 26 08 00
Email: aftersales.tongeren@claesenzonen.be
Receptie Tienen
Tel. 016 78 15 71
Email: service.nfz.tienen@claesenzonen.be

Noodnummer MOBILOVAN bij pech of ongeval
00800 3 777 7777

Repair & Reconnect

De praktijk leert ons dat de schade achter de schade snel over het hoofd wordt gezien als hier niet met de juiste kennis naar wordt gekeken. De experts in Repair & Reconnect weten precies waar elke sensor zit en hebben alle specifieke kennis in huis over de aansluitingen, kalibratie en het aanpassen van de sensoren en camera’s. Met Repair & Reconnect heeft u de garantie dat uw voertuig weer net zo veilig en betrouwbaar is als voor de schade.
 • een integrale aanpak om uw voertuig weer in topvorm te krijgen
 • gecertificeerde Repair & Reconnect dealers hebben alle specifieke kennis in huis
 • Er wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen
 • 2 jaar garantie op de herstelling op  onderdelen
Carrosserie Sint-Truiden 
Tel. 011 69 74 40
Email: carrosserie@claesenzonen.be
Carrosserie Leuven
Tel. 016 85 79 00
Email: info@gmsleuven.mercedes-benz.be

Ontdek het juiste accessoire voor uw voertuig

Uw Mercedes-Benz is meer dan gewoon een voertuig. Het is uw visitekaartje, uw reisgenoot en uw zakenpartner. Reis daarom in stijl met de Mercedes-Benz accessoires.
En met de Mercedes-Benz transportoplossingen kunt u comfortabel en eenvoudig uw fiets, ski’s of vakantiespullen meenemen.
Magazijn Sint-Truiden
Tel. 011 69 74 18
Email: etc.magazijn@claesenzonen.be
Magazijn Tongeren
Tel. 012 26 08 15
Email: magazijn.tongeren@claesenzonen.be
Magazijn Tienen
Tel. 016 78 15 59
Email: magazijn.tienen@claesenzonen.be
 

Sint-Truiden

Tongeren

Tienen